Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Cleveland

Cleveland matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Cleveland. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Cleveland

Autovuokraamo Cleveland

Autovuokraamo Cleveland

Cleveland sijaitsee Koillis Yhdysvalloissa rannalla Lake Erie, ja kuuluu Ohion osavaltiossa.Cleveland on hallinnollinen keskus läänin Cuyahoga County, ja kaupungin läpi kulkee joen Cuyahoga joki.

Cleveland on taloudellinen ja kulttuurinen keskus alueella ja tärkeä liikenteen solmukohta. Lisäksi Cleveland on merkittävä satamakaupunki ja on kolme yliopistoa. Kaupungissa on 397000 asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 2 miljoonaa.

Cleveland on kostea mannerilmasto kuuma, kostea kesät ja kylmät, usein lumiset talvet.

Kuuluisa maamerkki Cleveland pilvenpiirtäjässä “Key Tower” – joka kohoaa 289 metriä maanpinnan yläpuolella. Tämä on kaupungin korkein rakennus. Vieressä on 216 metriä korkea rakennus “Terminal Tower” vuodelta 1930.

Merkittävä matkailukohde kaupunki on Museum of Music “Rock and Roll Hall of Fame” – joka on suurin lajissaan ja vannoutuneet musiikin genre rock and roll.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Museum of Art, “Cleveland Museum of Art” – joka tunnetaan kokoelma Aasian ja Egyptin taiteen ja tieteen museo “Great Lakes Science Center” – ja 350 interaktiivinen ja koulutus näyttelyitä.

Kaupungissa on myös höyrylaiva-museo, taidehistorian museo, historiallinen museo, kasvitieteellinen puutarha (joka on vanhin Yhdysvalloissa – perustettu 1930), eläintarha, ooppera, teatterit, lukuisat puistot ja virkistysalueet.

Cleveland Hopkins International Airport sijaitsee 20 kilometriä lounaaseen keskustasta.