Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Chicago

Chicago matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Chicago. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Chicago

Autovuokraamo Chicago

Autovuokraamo Chicago

Chicago sijaitsee Koillis Yhdysvalloissa by Lake Michigan, ja kuuluu valtion Illinoisin.Kaupungissa on 2,7 miljoonaa asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 8,7 miljoonaa. Chicago, joten se kolmas suurin kaupunki Yhdysvalloissa.

Chicago on kostea mannerilmasto, ja kutsutaan usein “tuulinen kaupunki”, koska sen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Chicago on tärkeä kauppa-ja satama, rautatie keskitin, Amerikan toiseksi suurin talous-ja bisnesalueella. Chicago on myös useita yliopistoja – missä vanhin perustettiin vuonna 1890.

Kaupunkikuvan hallitsevat korkeita rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä sekä korkein rakennus on Sears Towers – joka mittaa 443 m Se on suosittu matkailijoiden vierailla näköalatasanne tämän rakennuksen huipulla, ja näin saada henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin ja alueeseen.

Chicago on kuuluisa arkkitehtuuristaan ​​ja sen kulttuurielämän ja sen monet museot, teatterit ja ooppera. On monia musiikkipaikkoja Chicagossa, tunnetaan parhaiten jazz, blues ja klassinen musiikki. Kaupunki on kuuluisa sinfoniaorkesteri – perustettiin vuonna 1891.

Merkittävä matkailukohde kaupungin taidegalleriassa “Art Institute of Chicago” – valtava kokoelma tällaisten Ranskan taidetta 1800 – ja 1900-luvulla.

Kaupunki on muuten Natural History Museum, tähtitieteellinen museo, planetaario, historiallinen museo, akvaario ja eläintarha. Etnisissä lähiöissä “China Town”, “Kreikan Town” ja “Little Italy” on myös tutustumisen arvoinen.

Kaupungin tärkein lentokenttä – Chicago O’Hare International Airport – sijaitsee 30 kilometriä luoteeseen keskustassa.