Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Charlotte

Charlotte matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Charlotte. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Charlotte

Autovuokraamo Charlotte

Autovuokraamo Charlotte

Charlotte sijaitsee itään Yhdysvalloissa , ja on suurin kaupunki valtion Pohjois-Carolinassa.Kaupunki sijaitsee lähellä Catawba River, ja on 731000 asukasta (2010). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väkiluku nousee 1,7 miljoonaan.

Charlotte on tärkeä kaupallinen keskus alueella ja merkittävä taloudellinen keskus. Bank of America on pääkonttori täällä. Kaupungissa on useita yliopistoja ja korkeakouluja.

Charlotte on kostea subtrooppinen ilmasto kuumat kesät ja suhteellisen leudot talvet. Kaupunki saa eniten laskeumaa tammikuussa ja maaliskuussa.

Keskus koostuu enimmäkseen pilvenpiirtäjiä ja korkeita rakennuksia, ja vain etelään keskustasta, valtava huvipuisto “Carowinds Theme Park”, jossa on monia vuoristoratoja ja karusellien.

Toinen matkailukohde Charlotte taidemuseo “Bechtler Museum of Modern Art”, jossa on nykytaiteen näyttelyitä.Mallisto koostuu 1400 maalauksia, ja voi myös nähdä teoksia Miró ja Picasso täällä.

Maan suurin moottoriurheilun organisaatio NASCAR sijaitsee Charlotte ja vetovoima “NASCAR Hall of Fame” on omistettu kilpa urheilua. Siinä on interaktiivinen näyttely ja näyttö historiallisen kilpa-autoja.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat Aviation Museum, Science and Technology Museum “Discovery Place”, “Charlotte Nature Museum” – vuorovaikutteisia näyttelyitä ja perhonen paviljonki, kasvitieteellinen puutarha, “Levine museo New South” – historian museo keskittyy elämään tilassa USA Civil War.

Charlotte Douglas International Airport sijaitsee 12 kilometriä keskustasta länteen.