Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Boston

Boston matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Boston. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Boston

Autovuokraamo Boston

Autovuokraamo Boston

Satamakaupunki Boston sijaitsee koilliseen Yhdysvalloissa Atlantin valtamerelle, ja on pääkaupunki Massachusettsin osavaltion.Kaupungissa on noin 618000 asukasta (2011).

Boston on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista Yhdysvalloissa, ja talous perustuu koulutukseen, terveydenhuoltoon, rahoituspalvelut ja korkean teknologian. Useat kuuluisat yliopistot sijaitsevat Bostonissa, ja hieman pois keskustasta isännöi arvostetun Harvardin yliopistossa.

Boston on lauhkea ilmasto kuuma, kostea kesät ja kylmät – usein tuulisen – talvet.

Kaupungilla on rikas kulttuurielämä, ja on koti maailman kuuluisin “Boston Symphony Orchestra”. Kaupunkikuva harjoittaa enimmäkseen ominaisia ​​korkeat kerrostalot ja pilvenpiirtäjiä, mutta historiallinen keskusta – ovat edelleen kapeita katuja ja useita vanhoja rakennuksia.

Boston on suosittu matkailukohde ja saa yli 16 miljoonaa kävijää vuosittain. Jotkut suosituimmista nähtävyyksistä kaupungissa ovat rakennus “Faneuil Hall” alkaen 1742, seurakunta “Kristuksen kirkko” alkaen 1723 ja JFK Memorial Museum & Kirjasto – museo John F. Kennedy. Näyttelyt täällä kertoo elämästään ja työstään.

“Museum of Fine Arts” suositellaan myös vierailun. Se on yli 450000 taideteoksia ja on yksi maan museoista. Miksi ei yritä Katso veistoksia ja koruja antiikin Egypti ja maalauksia Gauguin, Manet, Renoir, Degas ja Cézanne.

Vetonaula koko perheelle “Museum of Science” – vuorovaikutteisia näyttelyitä tieteen ja tekniikan. Siellä on myös suosittu perhonen puutarha ja IMAX teatteri.

Boston on muuten akvaario hylkeitä ja pingviinejä – joka on myös suosittu kohde perheille.

Boston Logan International Airport sijaitsee 6 km koilliseen kaupungin.