Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Boston Lentokenttä

Boston Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Boston Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Boston Lentokenttä

Autovuokraamo Boston Lentokenttä

Autovuokraamo Boston Lentokenttä

Boston Logan International Airport (BOS) sijaitsee Massachusettsin osavaltion – noin 6 kilometriä koilliseen Bostonin keskustasta.

Boston Airport palvelee yli 28 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011), ja on yksi 20 vilkkaimmista lentokentistä Yhdysvalloissa .

Lentoasema avattiin vuonna 1923 ja on tällä hetkellä neljä terminaalirakennusten -, B, C ja E. On shuttle busseja terminaalien välillä, ja kaikki kansainvälisen lentoliikenteen menee Terminal E.

noin 36 lentoyhtiöillä on suoria lentoja Boston lentokentältä muihin kohteisiin Norjassa ja ulkomailla. Lisäksi monissa Yhdysvaltain kaupungeissa, se menee täältä lentoliikenteen Kanadassa , Karibialla, Euroopassa, Meksikossa ja Aasiassa.

Palvelut lentoasemalla kuuluu kauppoja, ravintoloita, kahviloita, baareja, kylpylä ja kauneushoitola, museo, terveydenhuolto, pankki, pankkiautomaatit, lasten leikkihuone, infopiste, rukoushuone ja langaton internetyhteys.

On myös muutamia hotelleja lentoaseman alueella.

Saadaksesi Boston lentokentältä keskustaan, voit ottaa juna, metro, bussi tai taksi. Jos haluat vuokrata auton Bostonissa, on useita kansainvälisiä autovuokraamojen lentoasemalla sen tytäryhtiöiden – kuten Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, National ja Thrifty.