Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Baltimore

Baltimore matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Baltimore. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Baltimore

Autovuokraamo Baltimore

Autovuokraamo Baltimore

Baltimore sijaitsee Koillis Yhdysvalloissa , ja on suurin kaupunki valtion Marylandin.Kaupunki sijaitsee suulla Chesapeake Bay – näkymät Atlantin valtamerelle. Baltimore on yksi maan tärkeimmistä merisatamien ja merkittävä teollinen ja kaupallinen keskus.

Baltimore on perustettu vuonna 1729, ja satama kehitettiin 1800 – ja oli toiseksi suurin maahanmuuton satama Yhdysvalloissa jälkeen New Yorkissa .Kaupungissa on 621000 asukasta (2011), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu lähes 2,8 miljoonaa.

On olemassa useita suosittuja matkailukohteita Baltimore – kuten linnoitus Fort McHenry vuonna 1776 – joka on nyt National Monument, Baltimore tuomiokirkko 1821, “Siionin kirkko kaupungin Baltimore” vuodelta 1807, kaupungintalo vuodelta 1867, Phoenix Shot Tower 1828 ( 65,5 korkea) ja Baltimore taidemuseo – näyttelyitä maalauksia ja veistoksia.Miksi ei yritä katso teoksia Matisse, Picasso, Cezanne ja Van Gogh.

Toinen suosittu matkailukohde Baltimore Walters Art Museum – yksityinen kokoelma ca. 30000 kohdetta – kuten koruja, harvinaisia ​​kirjoja, käsitöitä, veistoksia ja posliini.

Kaupunki on muuten merimuseo, juutalainen museo, suosittu Science Museum (“Maryland Science Center”) ja interaktiivisia näyttelyitä, eläintarha ja akvaario – jossa voit myös kokea delfiini show.

Baltimore / Washington Thurgood Marshall kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 16 kilometriä etelään keskustasta.