Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Anchorage Lentokenttä

Anchorage Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Anchorage Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Anchorage Lentokenttä

Autovuokraamo Anchorage Lentokenttä

Autovuokraamo Anchorage Lentokenttä

Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) sijaitsee 8 kilometriä lounaaseen Anchorage keskustasta. Tämä on suurin lentokenttä Alaska – ja se palvelee yli 5 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011).

Anchorage International Airport avattiin vuonna 1951 ja on kaksi terminaalirakennuksissa: Terminal Pohjois-ja Terminal Etelä. On ilmainen bussikuljetus terminaalista toiseen.

noin 50 lentoyhtiöillä on suoria lentoja Anchorage International Airport muihin kohteisiin Yhdysvalloissa ja Aasiassa.On myös sesongin lennot tästä Zürich on Sveitsin .

Anchorage Airport on useita julkisia tiloja – kuten ravintoloita, kahviloita, tupakointi lounge, kaupat, pankit, pankkiautomaatit, infopiste, valuutanvaihto, kokoustilat ja langaton internetyhteys.

On olemassa myös useita hotelleja välittömässä läheisyydessä.

Saadaksesi lentokentältä osaksi kaupungin keskustaan, voi kestää bussilla tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Anchorage, on useita autovuokraamojen toimistot keskus, joka sijaitsee vastapäätä eteläisessä terminaalissa. On ilmainen bussikuljetus terminaaliin täällä. Vuonna autonvuokraus keskus on tunnettu toimijat kuten Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.