Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo USA

USA matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on USA. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

USA

Autovuokraamo USA

Autovuokraamo USA

Liittotasavallan USA (Yhdysvallat) sijaitsee Pohjois-Amerikassa, ja on noin 310 miljoonaa asukasta (2010). Se rajoittuu Kanadaan pohjoisessa, Atlantin valtameren itään, Florida Strait, Meksiko ja Meksikonlahden etelään, ja Tyynellämerellä länteen.USA koostuu 50 osavaltiosta ja Federal District Kolumbia (District of Columbia – tunnetaan paremmin Washington DC).USA sisältää luoteisosassa maanosan (Alaska) ja Havaijin Tyynenmeren saarilla ja useita muita alueita.

USA on maailman kolmas suurin maa pinta-alaltaan, kun Kanada ja Venäjä, ja se on myös maailman voimakkain valtio – kannalta talouden, kulttuurin, politiikan ja puolustuksen.

Maisema on monipuolinen ja täynnä kontrasteja, ja siten myös suuria eroja ilmaston kannalta. Yksi kuumimmista alueet ovat Death Valley – laaksossa Mojaven autiomaassa Etelä-Kaliforniassa.

USA saa noin 60 miljoonaa ulkomaista matkailijaa vuosittain lukemattomia nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä. Vuonna koilliseen on pääkaupunki Washington DC – jos Yhdysvaltain presidentti embedsbolig “White House” sijaitsee, ja vähän kauemmas pohjoiseen löydät Yhdysvaltain suurin kaupunki New York (8,5 miljoonaa asukasta) on yksi maailman suurimmista talouden ja kulttuurin solmukohdat. Kaakossa sijaitsee Floridan osavaltiossa – Sinänsä Tunnettu lämmin ilmasto, Walt Disney World ja Epcot Center.Kalifornian hiekkarannat ja kuuluisat kaupungit kuten. Los Angeles sijaitsee lounaaseen maan, ja eri puolilla Yhdysvaltoja ovat vuoristo Rocky Mountains.Valtion Colorado on suurin osa Rocky Mountains – missä yli 100 huiput yli 4000 m

Osa USA: n suosituimmista paikoista ovat: Times Square New York , Las Vegas Strip, National Mall ja Memorial Parks Washington DC, Faneuil Hall Bostonissa ja Disney World Floridassa.Muita suosittuja kohteita ovat Niagara Falls, Grand Canyon, Great Smoky Mountains (National Park) Tennessee ja Hollywood Los Angeles.

Amerikan suurimmista kaupungeista, New York (8,5 miljoonaa asukasta – noin 19 miljoonaa euroa pääkaupunkiseudulla), Los Angeles (4000000), Chicago (2,8 miljoonaa) ja Houston (2000000).

Yhdysvallat on monia kiireisiä kansainvälistä lentokenttää – mukaan lukien John F. Kennedy International Airport (New York), Washington Dulles International Airport, Chicago Airport , Hartsfield International Airport (Atlanta) ja Seattle International Airport.