Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Montevideo

Montevideo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Montevideo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Montevideo

Autovuokraamo Montevideo

Autovuokraamo Montevideo

Montevideo on pääoman Uruguayn Sijaitsee pankit suuren joen Rio de la Platan lahdella lähellä Atlantin valtameren.Sen väkiluku on 1.319.108 (2011), ja suuri osa Uruguayn 3.251.526 ihmistä asuu pääkaupungissa.

Montevideo on nuorin pääkaupunki Latinalaisessa Amerikassa ja on perustettu välillä 1724 ja 1730. Se on myös eteläisin pääkaupunki Latinalaisessa Amerikassa. Montevideo on mukaan useissa tutkimuksissa, kaupungin korkein elämänlaatua Latinalaisessa Amerikassa, mikä johtuu osittain alhaisen rikollisuuden määrä ja suhteellisen vakaa talous. Montevideo on suuri satama ja ympäri kaupunkia on suuri maatalousalueilla. Argentiinan pääkaupunki Buenos Aires on vain kolmen tunnin venematkan päässä Montevideo.

Useimmat asukkaat Montevideo juuret eurooppalaisista maahanmuuttajista, ja kolmas on Italian syntyperää. Montevideo on syntyi eri musiikkityylejä kuten tangoa, Candombe ja Murga, Montevideo, on monia mahdollisuuksia kokea eri tyylejä. Helmikuussa vuosittain järjestetään karnevaali, jossa musiikki soi erittäin suuri merkitys.

18 de Julio, kaupungin pääkatu ja tunnetaan yhtenä hienoimmista Etelä-Amerikassa, joka ulottuu Plaza Independencia reunalla Ciudad Vieja, Vanhankaupungin, piirin Cordón.

Montevideossa on useita kauniita rantoja. Rannikolla on 22 km pitkä Rambla de Montevideo.

Lähin lentokenttä on Aeropuerto Internacional de Carrasco sijaitsee 18 km päässä kaupungin keskustasta.