Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Uruguay

Uruguay matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Uruguay. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Uruguay

Autovuokraamo Uruguay

Autovuokraamo Uruguay

Uruguay on pieni maa eteläosassa Etelä-Amerikassa. Sen rajanaapureita Brasilian pohjois-ja Argentiina lännessä.Uruguay sijaitsee pohjoiseen Rio de la Platan suistoon Atlantin ja itäpuolella Río Uruguay, joka muodostaa rajan Argentiinan. Pääoma on Monte Video ja maan väkiluku on 3.318.535 asukasta (2011).Arviolta 88% väestöstä on eurooppalaista syntyperää, lähinnä Italian ja Espanjan.

Uruguay koostuu pääasiassa alavaa plain, joka on jatkoa Argentiinan Pampas. Talous perustuu maatalouteen suuria lihan, villan ja muut eläintuotteet. Uruguay on koti kasvava viiniteollisuus.

Mieto ja kostea subtrooppinen ilmasto, joka on ominaista maan. Kylmin kuukausi on heinäkuu, joiden keskimääräinen lämpötila 10-13 ° C, mutta lämpimin on tammikuun keskilämpötila on 22-25 astetta. Uruguay on rauhallinen ja turvallinen maa matkustaa suhteellisen hyvässä elintason. Uruguayanere tunnetaan myös sen ystävällisyys ja vieraanvaraisuus.

Yksi suosituimmista kaupungeista Colonia del Sacramento sijaitsee Rio de la Platan vastapäätä Buenos Aires, ja perusti Portugalin vuonna 1680. Kaupungin siirtomaa-arkkitehtuuri on hyvin säilynyt, ja on Unescon maailmanperintökohde. On suosittu matkustaa laivalla Buenos Aires Argentiinassa, matka kestää vain tunnin.

Kesällä lomakeskuksessa Punta del Este, joka sijaitsee niemimaalla, joka taas on Atlantin suosittu. Sitä kutsutaan Uruguayn vastaus “St Tropez” ja tiedetään houkutella paljon kuuluisuuksia. Pohjoisempana Atlantin rannikolta rajalle Brasilia Siellä km jälkeen km pitkä valkoinen rantoja.Suosittuja paikkoja täällä on Cabo Polonio, La Paloma ja Punta del Diablo.

Montevideo perusti espanjaa 1700-luvun alusta kuin sotilaallinen linnoitus. Montevideo on Uruguayn kulttuurinen ja taloudellinen hermoon useita hyviä ravintoloita, joissa voit syödä grillattua lihaa yhtenä erikoisuuksia. Pääkatu 18 de Julio ulottuu vanhan kaupungin siirtomaa-arkkitehtuuri. Montevideossa on useita kauniita rantoja.

Maan suurin lentokenttä on Aeropuerto Internacional de Carrasco sijaitsee 18 km päässä kaupungin Montevideo.