Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Turkki

Turkki matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Turkki. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Turkki

Autovuokraamo Turkki

Autovuokraamo Turkki

Turkin tasavalta on 77800000 asukasta (2010), jotka molemmat sijaitsevat Etelä-Euroopassa ja Lounais-Aasiassa.

Turkki rajautuu kahdeksassa maassa kaikkialla, Bulgariassa ja Kreikassa (Euroopassa) sekä Georgian, Armenian, Azerbaidžanin, Iran, Irak ja Syyria (Aasiassa).Turkki on myös rantaviivaa Välimerellä etelässä, Egeanmeren länteen ja Mustanmeren pohjoispuolella.

Maa on pitkälti mannerilmasto – kanssa lievempiä Välimeren ilmasto eteläosissa.

Turkki on monimutkainen maa, jossa sekä uusia että vanhoja arkkitehtuuri sekä kristillisten kirkkojen vieressä moskeijoista. Turkki on kasvanut matkailun viime vuosina, erityisesti charter matkailuun. Turkin etelä-ja länsirannikkoa on kauniita rantoja ja nähtävyyksiä sekä auringon ja rantalomaa. Muuten Turkki voi tarjota eksoottisia kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä, upeita moskeijoita ja vilkkaan väkijoukkoja suurkaupungeissa.

Bosporin ja Marmaranmerelle, joka yhdistää Mustanmeren ja Egeanmeren ja erottaa Aasian osa Turkin Euroopan. Kaupunki Istanbul sijaitsee molemmin puolin Bosphorus, ja on siten ainoa metropoli maailmassa, joka sijaitsee kahdella mantereella. Istanbul on 11 miljoonaa asukasta, ja se on Turkin kulttuurinen, kaupallinen ja taloudellinen keskus.Kaupungissa on useita nähtävyyksiä – mukaan lukien palatseja, linnoituksia ja rakennuksia, kun sulttaani.

Pääkaupunki Turkin Ankarassa , ja sen 4 miljoonan asukkaan maan toiseksi suurin kaupunki.Muita suuria kaupunkeja Turkki Izmir , Bursa, Adana, Gaziantep ja Antalya .

Turkin tärkein lentokenttä on kansainvälinen Istanbulin Atatürkin lentokentälle , mutta myös Antalyan lentokentältä ja Ankara Esenboga Airport joitakin kansakunnan vilkkain.