Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Tunisia

Tunisia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tunisia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tunisia

Autovuokraamo Tunisia

Autovuokraamo Tunisia

Tunisia on arabivaltion ja pienin maa Pohjois-Afrikassa. Se rajoittuu Algeria länteen, Libya kaakkoon, ja Välimeren rannikolla pohjoiseen ja itään. Maan asukasluku on 10 732 900 asukasta (2012) ja pääkaupunki Tunisin sijaitsee koillisessa Välimerelle.Arabia on virallinen kieli, ja noin 98% väestöstä on muslimeja.

Maisemaa hallitsevat Atlasvuoret pohjoisessa ja arojen ja aavikko etelässä. Noin 40% on osa Desert Sahara. Tunisia oli Ranskan siirtomaa 1881-1956. Alkaen 1987-2011 oli autoritaarinen presidentti Zine El Abidine Ben Alin vallasta. Jälkeen laajan protesteja joulukuussa 2010 ja tammikuussa 2011 hän joutui pakenemaan. Tapahtuma on kutsuttu Jasmine vallankumouksen jälkeen kansallinen kukka sama nimi.

Niistä Tunisia matkailukohteita on kosmopoliittinen pääkaupunki Tunis, antiikin rauniot Karthagon, Unescon maailmanperintökohde, muslimien ja juutalaisten neljäsosaa Jerba ja rannikko resorts ulkopuolella Monastir joka houkuttelee monia matkailijoita charter. Mukaan New York Times, Tunisia on “tunnettu sen kultaisen rannat, aurinkoa ja edullinen ylellisyyttä”

Suosittu matkailukohde on valkoinen ja sininen kaupunki Sidi Bou Said 20 km pohjoiseen Tunis , jossa on viehättäviä katuja ja taloja kauniilla paikalla Välimerellä. Täällä taiteilijat kuten Paul Klee ja Henri-Gustave Jossot löytyy sekä rauhan ja inspiraatiota. Kaupunki Kairouan on muslimien neljänneksi pyhin kaupunki Mekan, Medinan ja Jerusalemin. Se on yli 50 moskeijoita, ja on tärkeä matto teollisuudelle.

Tunisia on useita arkeologisten kaivausten näyttää. Dougga on antiikin Rooman kaupunki Pohjois Tunisiassa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Kaupunki on hyvin säilynyt, ja on hyvä esimerkki Roman arkkitehtuuri. Jos haluat tietää enemmän Tunisian rikas historia ja eri sivilisaatiot, jotka ovat pitäneet pintansa maassa kannattaa matka Bardo National Museum Tunisissa sijaitsee vanhassa palatsissa Tunisissa.

Tunisian tärkein lentokenttä on Tunis Carthage International Airport, joka sijaitsee aivan Tunis.

Destinasjoner