Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Tšekin tasavalta

Tšekin tasavalta matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tšekin tasavalta. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tšekin tasavalta

Autovuokraamo Tšekin tasavalta

Autovuokraamo Tšekin tasavalta

Tšekin tasavalta sijaitsee Keski-Euroopassa, on sisämaavaltio noin 10,5 miljoonaa ihmistä (2010). Maan rajojen Puolan pohjoiseen, Saksan ja luoteeseen ja länteen, Itävalta etelässä ja Slovakian itään.

Tšekki on mannermainen ilmasto kylmä kuiva talvet ja kuumat kesät. Maassa on monimuotoista, jaettu historiallisia alueita Bohemia (läntisin osa) ja Määrin (itäosa).

Pääoman Praha Keskeisellä paikalla länsiosassa Tšekki Vltava-joelle (Moldau).Kaupunki on suurin, 1,3 miljoonaa asukasta. Praha on Tšekin kulttuurinen ja poliittinen keskus, ja sitä pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista. Pääoma on tulossa erittäin suosittu matkailukohde ja on lukuisia nähtävyyksiä – mukaan lukien Prahan linna, Kaarlen silta, Old Town “Stare Mesto” sekä museot, taidegalleriat, ooppera ja teatterit.

Muita suuria kaupunkeja Tsekki on Brno , Ostrava , Plzen , Zlín ja Olomoue.

Monet turistit vierailla kaupungissa Karlovy Vary , joka on maan suurin ja tunnetuin kylpylä kohde. Kaupunki sijaitsee 110 km länteen Praha – lähellä Saksan ja Tšekin rajalla. Kylpyläkaupunki tunnetaan “parantava jouset” – ja on ympäri vuoden määränpäähän.

Tšekin tasavallan tärkein lentokenttä on Prague Airport – Ruzyne , joka sijaitsee 20 km luoteeseen pääkaupunki.Muu kiireinen kansainväliset lentokentät Karlovy Vary Airport ja Brno-Turany Airport .