Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Phuket

Phuket matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Phuket. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Phuket

Autovuokraamo Phuket

Autovuokraamo Phuket

Phuket on pääkaupunki eteläisen Thaimaan Phuketin saaren, joka myös muodostaa erillisen maakunnassa. Se sai virallisen kaupungin aseman niinkin myöhään kuin 2004 – ja tällä hetkellä (2010) väkiluku on noin 85000.

Phuket on ensisijaisesti tunnettu ranta ja yöelämä ja monia hienoja ravintoloita. Kaupunki ja saarella on myös monia muita aktiviteetteja. Esimerkiksi yksi voi varata päivässä Temple Tour ja vierailla yksi tai useampi noin 30 buddhalaisia ​​temppeleitä ja luostareita saarella. Jotkut kauneimmista on Wat Chalong (mikä on erityisen rikkaasti koristeltu) ja Wat Phra Thong (“Kultainen-Buddha temppeli”).

Toinen suosittu kohde on Khao Phra Taheo National Park. Se sijaitsee Pohjois Phuketin saarella, ja se sisältää Thaimaan viimeisiä jäänteitä alkuperäisen sademetsän, sademetsiä ja näyttäviä vesiputouksia.

Täysin erilainen kokemus saat käymällä Phuket karting-rata. Se on rakennettu 8 lukuja, ja myös pieniä autoja, jotka on suunniteltu lapsille.

Muuten Phuket on tunnettu paratiisi sukeltajille. Andamaanienmerelle pidetään yhtenä alkuun kymmenen sukellus paikoissa. Täältä saat ainutlaatuisen vedenalaisen seikkailuja koralliriutat, trooppisia kaloja ja muita eksoottisia meren elämää.

Lähin lentokenttä on Phuketin kansainväliseltä lentokentältä , joka sijaitsee 20 km pohjoiseen kaupungin.