Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Koh Samui Lentokenttä

Koh Samui Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Koh Samui Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Koh Samui Lentokenttä

Autovuokraamo Koh Samui Lentokenttä

Autovuokraamo Koh Samui Lentokenttä

Koh Samui Airport (USM) sijaitsee keinona saarella Koh Samui, Koh Samui myös kirjoitettu Persianlahden Thaimaan, erityisesti eteläisen Thaimaan maakunnassa Surat Thani. Lentoasema avattiin vuonna 1989 ja sen omistaa Bangkok Airways. Se toimi yli 1 miljoonaa matkustajaa vuosittain, ja lentoasema on nimetty yhdeksi maailman kauneimmista.

Bangkok Airways ja useat muut Kaakkois-Aasian lentoyhtiöt ovat säännöllisiä lentoja tänne kuten Bangkok, Chian Mai, Phuket , Hong Kong , Kuala Lumpur, Singapore ja Taipei.

Koh Samuin lentokenttä on kaksi terminaalia – yksi kotimaan ja yksi kansainvälisessä liikenteessä.

Lähellä lentokenttää on Port Big Buddha Pier, josta lautalla keinona Ko Pha Ngan – ja läheiseen satamaan Maenam Beach Pier on nimenomainen reitit Koh Tao ja Chumphon.

Julkisten tilojen lentoaseman kuuluu suuri lahjatavarakauppa, matkustajien oleskelutilojen sekä useita ravintoloita ja baareja. Siellä on myös erillinen ostoskatu lentoaseman alueella – sekä lasten leikkipaikkoja. On olemassa useita hotelleja lentokentän alueella.

Jos haluat kiertää Koh Samui, voit käyttää taksilla – tai voit vuokrata auton tuloaulassa lentokentän. Useat kansainväliset vuokraus virastot ovat edustettuina täällä – esim.Avis, Budget, Hertz ja Sixt.