Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Bangkok Lentokenttä

Bangkok Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bangkok Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bangkok Lentokenttä

Autovuokraamo Bangkok Lentokenttä

Autovuokraamo Bangkok Lentokenttä

Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK) sijaitsee 25 km itään pääkaupunki – ja tunnetaan myös New Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä. Lentoasema avattiin vuonna 2006, korvaa vanhan lentokentän Don Mueang Bangkok. Lentoaseman lennonjohtotorni, ja sen 132 metriä, maailman korkein – ja terminaali on maailman toiseksi suurin. Se koostuu seitsemästä siivet – kaksi kotimaan liikenteessä ja viisi kansainvälistä liikennettä. Peräti 70 miljoonaa matkustajaa tarjoillaan vuosittain täällä.

Bangkok Airport on tärkein solmukohta useita merkittäviä lentoyhtiöt, mukaan lukien Thai Airways International, Bangkok Airways ja Orient Thai Airlines. On olemassa suuri joukko kiinteitä reittejä liikennöi useat kansainväliset lentoyhtiöt kohteisiin maailmanlaajuisesti.

Ei ole ollut junan välillä lentoaseman ja Bangkokin, mutta linja on rakenteilla. Yksi voi kuitenkin valita express bus, paikallisbussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auto lentokentältä, voit kääntyä että monet vuokra virastoja, jotka ovat edustettuina. Näitä ovat Avis, Budget, Europcar, National, Sixt ja Thrifty.

Julkisten tilojen lentoaseman ovat hyviä, ja erilaisia ​​baareja, kahviloita ja ravintoloita Bangkok Airport. Useimmat niistä sijaitsevat lähtöaulan neljännessä kerroksessa. Täältä löydät enemmistön kauppoja, mutta on olemassa myös joitakin kauppoja toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Lähimmät hotellit ovat Novotel Suvarnabhumi Airport, joka sijaitsee lentokentän päällä – nähden on pääte.

Vuoteen omaisuutta tai se voidaan mainita, että lentoasema tarjoaa useita vuokra toimistoja, kokoushuoneita, iso kokoushuone – sekä hallinnollinen apu ja käännöspalvelut.