Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Thaimaa

Thaimaa matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Thaimaa. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Thaimaa

Autovuokraamo Thaimaa

Autovuokraamo Thaimaa

Thaimaa sijaitsee Kaakkois-Aasiassa, ja on noin 66 miljoonaa asukasta (2010). Se rajoittuu koillisessa ja idässä Laos, Kamputsean kaakossa, etelässä lahden Thaimaassa ja Malesia , Lounais Intian valtameren lännessä Myanmarin (entinen Burma).

Rannikolla on useita pienempiä kuuluvat saaret Thaimaassa.

Maisema Thaimaassa voidaan jakaa neljään osaan: vuoret pohjoisessa – jossa maan korkein vuori “Don Inthanon” nousee 2595 metriä merenpinnan yläpuolella, Keski tavallinen joen Menam (Chao Phraya), Korat Plateau Koillis joka on 100 200 m ja niemimaan etelässä – jotka ovat osa Malaiji niemimaalla matalien kukkuloiden keskeytti eristetty alkuun Khao Luang (1786 m)

Thaimaassa on trooppinen monsuuni ilmasto korkeita lämpötiloja ympäri vuoden. Eniten sade vuosina toukokuusta syyskuuhun.

Pääoman Bangkok Keskeisellä paikalla maassa ja on Thaimaan suurin kaupunki, jossa on 8 miljoonaa ihmistä.Bangkok on myös maan tärkein taloudellinen, kaupallinen ja kulttuurinen kaupunki ja on käynyt yli 15 miljoonaa matkailijaa vuosittain. Bangkok on shoppailijan paratiisi, ja kaupunki on yksi maailman hienoimmista hotelleista.

Muita suuria kaupunkeja Thaimaa, Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Moi ja Phuket. Jälkimmäinen on ehkä yksi Kaakkois-Aasian tunnetuin matkailukohde, koska kauniit rannat ja sukellus tilat.

Thaimaa on erittäin suosittu matkailukohde ja on – lisäksi paratiisinomaisessa rannat – suuria ostoksia, hieno kulttuuri, hyvä ruoka ja kauniita maisemia.

Thaimaan tärkein lentokenttä on Suvarnabhumin lentokenttä , joka sijaitsee 30 km itään Bangkok.Muu tärkeimmillä kansainvälisillä lentokentillä Phuketin lentokentältä ja Don Muang Airport (30 km pohjoiseen Bangkokista).