Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Tanska

Tanska matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tanska. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tanska

Autovuokraamo Tanska

Autovuokraamo Tanska

Tanska sijaitsee Pohjois-Euroopassa, ja se on osa Skandinaviaa. Maa on myös – yhdessä

Norja ja Ruotsi – Maantieteellinen alue Skandinaviassa.Väestöstä on yli 5,6 miljoonaa euroa (2010).

Tanska rajojen Saksa etelään, ja on myös rantaviivaa Pohjanmeren, Skagerrakin, Kattegatin ja Itämeren.Lisäksi niemen Jyllannin, maa koostuu useita suuria ja pieniä saaria, Seelannissa on suurin. Missä on pääkaupunki Kööpenhamina, lähiöissä on noin 1,2 mill.innb. Muita suuria kaupunkeja Tanska on Aarhus, Aalborg ja Esbjerg (kaikki Jyllannissa) ja Odensesaarella Fyn.

Suurin ja tunnetuin saaret ovat muuten Fyn, Lolland, Falster ja Bornholmin. Jälkimmäinen onBaltic Sea – mistä Skåne Ruotsin ja Saksan / Puolan .Luonto Tanskassa Koostuu pääasiassa suhteellisen tasainen rinne maisema – kanssa dyynit pitkin paljon rannikkoa. Tanskan kuningaskunta myös Grönlanti ja Färsaaret, molemmat itsehallinto. Niistä tärkeimmät nähtävyydet Tanskassa on useita suuria huvipuistot, Ulkoilmamuseoita ja Castle. Monet linnat sopivat majoituksen. Muuten, rannat, erityisesti pitkin länsirannikkoa Jyllannissa, erittäin suosittu.

Tanskan tärkein lentokenttä on Copenhagen Airport – Kastrup sijaitsee Amager aivan pääomaa. Se on myös suurin lentokenttä.