Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Tampere

Tampere matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tampere. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tampere

Autovuokraamo Tampere

Autovuokraamo Tampere

Tampere (ruotsi: Tampere) on kaupunki noin. 210000 asukasta, sijaitsee Länsi-Suomessa LAN – välillä järvet Näsijärvi ja Pyhäjärvi. Se on yksi Suomen eniten teollisuusmaissa kaupungeissa. Tampere, joka on perustettu vuonna 1779, on myös tärkeä koulun ja college.

Tampere on myös suosittu matkailukohde. Joukossa sen moniin nähtävyyksiin on useita teattereita, konserttisaleja ja museoita. Erityisesti Tampereen taidemuseo mainita – joka myös taloa “Muumi” ja “Muumitalo” mallista Tove Janssonin maailmankuulu tarinoita Muumi peikot.

Kaupungissa on muuten suuri huvipuisto tällaisia planetaario ja akvaario – ja useita viheralueita ja puistoja (noin 500 kappaletta). Tämä on tehnyt Tampereen kutsutaan usein Skandinavian kaunein teollisuuden kaupunki.

Tampereen vaurioitui pahoin Suomen sisällissota vuonna 1918, ja siellä on vähän vanhempaa arkkitehtuuria säilyy. On kuitenkin olemassa paljon jännittäviä nykyarkkitehtuurin täällä – mukaan lukien Kalevala kirkko ja kaupunginkirjasto.

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Tampere-Pirkkalan lentoasema – sijaitsee 17 kilometriä lounaaseen keskustasta.