Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Tampere Lentokenttä

Tampere Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tampere Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tampere Lentokenttä

Autovuokraamo Tampere Lentokenttä

Autovuokraamo Tampere Lentokenttä

Tampere-Pirkkalan lentoasema (TMP) on Pirkkala (ruotsi: Pirkkala), 17 km lounaaseen Tampereella – ja on toiseksi vilkkain kansainvälinen lentoasema Suomessa. Se palvelee noin 710000 matkustajaa vuodessa. Tampere-Pirkkalan lentoasema on kaksi terminaalia.

Lentokentältä on säännöllisiä lentoja Helsinki (Finncomm Airlines), Turku ja Oulu (Wingo), Tukholma (Blue 1), Kööpenhamina (SAS), Riika (Baltic Air) – ja jotkut reitit Bremen, Frankfurt , Lontoo , Dublin , Edinburgh ja Milano (Ryanair).

Bussit ja usein palvelun välillä lentoaseman ja rautatieaseman Tampereella. Vaihtoehtoinen tapa matkustaa on taksi. Jos haluat vuokrata auton, on useita mahdollisuuksia. Monet suuret kansainväliset autovuokraamojen toimipisteet lentokentällä. Tähän sisältyy Avis, Europcar, Budget, Hertz ja Sixt.

On olemassa muutamia kauppoja ja ravintola lentoaseman alueella. Muuten on kokoustilaa toimistotiloja terminaaliin, on myös VIP lounge. Lähin hotelli on Spa Hotel Rantasipi Eden sijaitsee Nokia – 7 km luoteeseen Tampereen lentokentältä.