Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Suomi

Suomi matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Suomi. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Suomi

Autovuokraamo Suomi

Autovuokraamo Suomi

Suomen tasavalta (suomeksi: Suomi) on pohjois-Pohjoismaassa, jonka pinta-ala on 338 145 km2.Asukasluku on hieman yli 5,2 miljoonaa euroa (2010). Voit Suomi myös itsehallinnollisesta Ahvenanmaan saaristossa, joka sijaitsee rajalla Itämeri ja Pohjanlahti. Suomi on yhteinen raja Ruotsissa , Norjassa ja Venäjällä .Pääoman Helsinki (Helsinki) on noin 560 000 asukasta.

Muut suuret kaupungit Espoo (Helsinki), Tampere (Tampere), Vantaa (Vanda), Turku (Åbo) ja Oulu (Oulu).

Suomen on maisemaa hallitsevat metsät, ja korkeuserot maisemassa on yleensä suhteellisen pieni. Muuten maa leikkaavat lukuisat joet ja järvi järjestelmiä – ja siksi suosittu nimellä “maa tuhansien järvien”.

Suomessa on kaksi virallista kieltä: suomi (puhuu 93%) ja ruotsi (6%).

Maan suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat etelässä Suomenlahden Suomi – pääasiassa ja pääkaupunkiin Helsinkiin. Yksi suosituimmista on rannikko linnoitus Suomenlinnan lopusta 1700, joka on Unescon maailmanperintökohde listalla.

Suomen tärkein lentokenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema , joka sijaitsee noin. 20 km pääkaupungista pohjoiseen.Muut lentokentät ovat kiireisiä Tampereen lentoasema , lentoasema Rovaniemen ja Kemi lentokentälle.