Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Slovenia

Slovenia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Slovenia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Slovenia

Autovuokraamo Slovenia

Autovuokraamo Slovenia

Slovenia (Slovenian: Slovenija) sijaitsee eteläosassa Keski-Euroopassa, ja oli aiemmin osa Jugoslavian liittotasavallan.Maassa on yhteinen raja Italia , Kroatia , Unkari ja Itävalta – Ja myös rantaviivaa kohti Adrianmeren lounaaseen.Väestö on suhteellisen vaatimaton – noin 2 miljoonaa (2010).

Pääkaupunki ja suurin kaupunki Slovenian Ljubljanassa , joka on noin.271000 asukasta (2008). Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Mariborin ja Kranj. Pikkukaupunki Ptuj on myös mainittava, kuten juuret juontavat antiikin aikoina, on Slovenian vanhin.

Tärkeimmät matkailukohteet Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa sen kauniit sillat ja vaikuttava keskiaikaisia ​​linnoja. Muuten maa on suuri luonnonsuojelualueita sekä erilaisia ​​suosittuja spa-keskukset ja kylpylöissä. Yksi perinteinen kylpylä kaupungit ovat Portoroz Adrianmeren, joka myös kutsua päättyy rannikot.

Ljubljana Jože Pucnik International Airport , joka sijaitsee 26 km pohjoiseen pääkaupunki, on Slovenian tärkein lentokenttä.