Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Skotlanti

Skotlanti matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Skotlanti. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Skotlanti

Autovuokraamo Skotlanti

Autovuokraamo Skotlanti

Skotlanti sijaitsee luoteeseen Euroopassa on osittain itsehallinnollinen kansakunnan on 5,2 miljoonaa asukasta (2011), joka on osa Yhdistyneen kuningaskunnan yhdessä Englannin, Walesin ja Pohjois-Irlannin .

Skotlanti rajojen Englanti etelässä Atlantin valtameren pohjoiseen ja länteen Pohjanmeren itään ja Irlanninmeren lounaaseen.Saaret Hebridit, Shetland ja Orkney Islands kuuluvat myös Skotlanti.

Maa on meri ja leuto ilmasto, leudot talvet ja suhteellisen viileä kesä.

Skotlannissa on oma kulttuuriperinne, ja on ehkä parhaiten tunnettu Bagpipe musiikkia, viskiä tuotannon sekä niiden asuja miehille – hame kaltainen kiltti.

Skotlannin pääkaupunki on Edinburgh , maan toiseksi suurin kaupunki (jälkeen Glasgow), jossa on noin 486000 asukasta.Edinburgh sijaitsee kaakkoon Skotlannin rannikolla, ja sitä pidetään yhtenä Euroopan suurimmista finanssikeskuksissa. Kaupunki on tunnettu lukuisten säilynyt historiallisia rakennuksia, ja on myös tunnettu monista vuosittain festivaaleja.

Glasgow on Skotlannin suurin kaupunki, ja sillä on noin 593000 asukasta (2,5 miljoonaa euroa pääkaupunkiseudun alue). Kaupunki sijaitsee 82 km länteen Edinburgh. Muita suuria kaupunkeja Skotlanti Dundee ja Aberdeen .

Maan tärkein lentokenttä on Edinburghin lentokentälle , joka sijaitsee 10 km länteen pääkaupungista.Muuten Glasgow International Airport on yksi Skotlannin vilkkaimmista lentokentistä.