Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Belgrad Lentokenttä

Belgrad Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Belgrad Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Belgrad Lentokenttä

Autovuokraamo Belgrad Lentokenttä

Autovuokraamo Belgrad Lentokenttä

Belgradin lentokentälle “Nicosia Tesla” (BEG) sijaitsee 18 km luoteeseen Belgradin keskustasta ja on tärkein lentokenttä Serbiassa .

Lentoasema avattiin vuonna 1962 ja on tällä hetkellä kaksi terminaalirakennusten – T1 ja T2. Useimmat kansainväliset lennot lähtevät T2, kun taas kotimaan lennot lähtevät T1.

Noin 21 lentoyhtiötä on suoria lentoja Belgradin lentoasemalta useita kansainvälisiä kohteisiin – kuten Wienin , Oslossa , Kööpenhaminassa , Tukholmassa , Frankfurtissa , Zürichissä , Roomassa , Istanbul , Pariisissa ja Lontoossa .Norja Airlines, Lufthansa ja Air France lentää joitakin näistä reiteistä.

Palvelut lentoasemalla kuuluu ravintoloita, kahviloita ja baareja, kauppoja, Vip Lounge, pankit, valuutanvaihto laskuri, posti, lääketieteen hätäapua ja neuvontaan.

Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Saadaksesi Belgrad lentokentältä ja osaksi kaupungin keskustaan, voidaan käyttää bussikuljetus, tavalliset bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokra-auton Belgradissa, useita autonvuokraus toimistoja lentokentällä – kuten Hertz, Avis, Sixt, Budget, Alamo ja National.