Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Serbia

Serbia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Serbia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Serbia

Autovuokraamo Serbia

Autovuokraamo Serbia

Serbia on suurin entisen Jugoslavian tasavaltojen Kaakkois-Euroopan Balkanin alueella. Maassa on yhteinen raja Bosnia-Hertsegovina , Kroatia , Unkari , Bulgaria , Makedonia , Kosovo ja Montenegro .Sen väkiluku on noin 7,4 miljoonaa (2010).

Pääkaupunki Serbia, Belgrad, ja on noin 1,6 miljoonaa asukasta.Belgrad Keskeisellä paikalla maassa.Muita suuria kaupunkeja ovat Novi Sad, Nis ja Kragujevac.

Maisema Serbiassa hallitsevat tasangoilla pohjoisessa ja suhteellisen korkealla vuoristossa etelässä. Tonavan virtaa Venäjä ja Serbiaan – ja jos se täyttää pienemmän joki Sava – on pääkaupunki Belgrad.

Belgrad on hyvin kaunis kaupunki, ja se on myös monia historiallisia ja arkkitehtonisia monumentteja – myös muinainen linnoitus Kalemegdan. Kaupungin Vojvodinan – sijaitsee Pohjois-osassa maata – on paljon hyvin säilynyt arkkitehtuurin barokin ajan.

Serbian suurin lentokenttä on Belgradissa Niklas Tesla International Airport , joka sijaitsee aivan pääkaupungin ulkopuolella.Toinen tärkeä kansainvälinen lentokenttä on Nis Constantine the Great Airport.