Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Saudi Arabia

Saudi Arabia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Saudi Arabia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Saudi Arabia

Autovuokraamo Saudi Arabia

Autovuokraamo Saudi Arabia

Kuningaskunnan Saudi Arabia Suurin osa Arabian niemimaalla ja on toiseksi suurin valtio arabimaailmassa.Sen rajanaapureita Jordania ja Irakin koilliseen Kuwait, Qatar, Bahrain ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat itäpuolella, Omanin kaakkoon, Jemen etelässä, Punaisenmeren lännessä ja Persianlahden idässä.Väestöstä on 28376355 (2010) asukasta ja pääkaupunki on Riadissa . 97% koko väestöstä on muslimeja.

Saudi-Arabia on joskus nimitystä “kaksi pyhää Moskeijat” maa, niin mitä Mekan ja Medinan , jotka ovat kaksi pyhistä paikoista islamissa.Saudi-Arabia on huomattava vaikutusvalta Lähi-idässä ja islamilaiseen maailmaan, ja on taloudellisesti, poliittisesti ja sotilaallisesti hallitseva voima Persianlahden alueella.

Maa on maailman toiseksi suurimmat öljyvarat, jotka ovat keskittyneet lähinnä Itä maakunnassa. Öljyn osuus on yli 95% viennistä ja 70% valtion tuloista.

Matkailu Saudi-Arabiassa on pitkälti ympärille pyhiinvaellusmatkoja Mekkaan ja Medinaan. Mekka saa yli kolme miljoonaa pyhiinvaeltajaa vuodessa vasta kuukauden Hajj, ja loppuvuoden noin yhdeksän miljoonaa pyhiinvaeltajaa. Ei-muslimit eivät ole sallittuja. Medina on pyhä, koska moskeija Al-Masjid al-Nabawi sisältää Muhammedin hauta.

Punaisenmeren rannoilta kanssa turkoosi vesi on tunnetusti yksi hienoimmista paikoista sukeltamiseen.

Toinen suosittu kohde on Al-Diriyah ulkopuolella Riadissa .Diriyah oli alkukoti saudien kuninkaallista perhettä, ja toimi pääoman ensimmäisen Saudi dynastia 1744-1818.Mada’in Saleh on esi-islamilainen arkeologisen kanssa raunioita Nabatean valtakuntaan (1. vuosisadalla ADKr.). Lisäksi kappaleita Lihyani, arabien valtakunnan vuosisatoja ennen Kristusta, ja Roman ammateissa.

Saudi-Arabia arvosteli sen naisten järjestelmällisestä syrjinnästä. Se on ainoa maa maailmassa, jossa naiset eivät saa ajaa.

Suurin lentokenttä on King Fahd International Airport, 20 km luoteeseen Dammam.King Khalid International Airport sijaitsee 35 km pohjoiseen Riyadh.