Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo München Lentokenttä

München Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on München Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

München Lentokenttä

Autovuokraamo München Lentokenttä

Autovuokraamo München Lentokenttä

Munich Airport (MUC) on kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 38 km koilliseen Münchenin. Lentokenttä kutsutaan saksaksi ”Flughafen München”.

Münchenin lentokenttä on 6. vilkkain Euroopassa ja 27. maailman vilkkaimmista. Lentoasema palvelee 37.700.000 matkustajaa vuodessa (2011).

On kaksi terminaalirakennusten lentoasemalla, jossa asuu yli 130 kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi vierashuoneissa infopiste, business center, pankin, pankkiautomaatteja, posti, Vip Lounge, terveyskeskus, hammaslääkäri, apteekki, lasten leikkihuone ja langaton internetyhteys.

Hotellit ”Kempinski Airport Hotel” ja ”Novotel München Airport Hotel” sijaitsee lentokentän päällä. Lisäksi on useita hotelleja ja majoitusta alueella.

Liikenneyhteydet lentokentältä osaksi Münchenin keskustassa koostuu junien (S-Bahn), linja-autolla tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Münchenissä , useita kansainvälisiä autovuokraamossa toimistot tuloaulaa lentokentällä – kuten Avis, Europcar, Hertz, Sixt ja Thrifty.