Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Frankfurt Lentokenttä

Frankfurt Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Frankfurt Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Frankfurt Lentokenttä

Autovuokraamo Frankfurt Lentokenttä

Autovuokraamo Frankfurt Lentokenttä

Frankfurtin kansainvälinen lentokenttä (FRA) sijaitsee 12 km lounaaseen Frankfurtin keskustasta ja on suurin lentokenttä Saksa .Frankfurtin lentokenttä on Euroopan 3 vilkkain (jälkeen Lontoo – Heathrow Airport ja Pariisi – Charles de Gaullen lentokentältä).

Frankfurtin lentokenttä palvelee 56.400.000 matkustajaa vuodessa ja on kaksi terminaalirakennuksissa. On bussikuljetus ja Skytrain terminaalista toiseen.

156 lentoyhtiöillä on suoria lentoja Frankfurtin lentokentältä suurimmissa kaupungeissa maailman.

Frankfurtin lentoasema avattiin vuonna 1936 ja on nykyään moderni lentokenttä useita julkisia tiloja. On laaja valikoima kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, ja convenience stores, supermarket, kokoustilat, pankit, pankkiautomaatit, valuutanvaihto, posti, lasten leikkihuone, apteekki, ensiapuasema ja internetyhteys.

Sheraton Hotel sijaitsee lentoaseman alueella, ja siellä on myös useita hotelleja välittömässä läheisyydessä. Monet olevat hotellit tarjoavat kuljetuspalvelun lentokentälle / lentokentältä.

Saadaksesi lentokentältä Frankfurtin keskustassa voi junalla, bussilla tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Frankfurtissa on useita hyvämaineinen autonvuokraus toimistoja lentokentällä – kuten Avis, Alamo, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt.