Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Saksa

Saksa matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Saksa. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Saksa

Autovuokraamo Saksa

Autovuokraamo Saksa

Saksa sijaitsee Keski-Euroopassa, jossa 81.700.000 asukasta (2011). Se rajoittuu pohjoisessa kohti Tanska , itään mennessä Puolan ja Tšekin tasavallan , etelään kohti Itävaltaa ja Sveitsiä , ja lännessä Ranskan , Luxemburgin , Belgian ja Alankomaiden .Saksa on rantaviivaa pohjoisessa Pohjanmeri ja Itämeri.

Saksassa sekä Yhdysvalloissa ja Japanissa , kolmen suurimman teollisen maailman maissa.

Berliini on Saksan pääkaupunki, ja maan suurin kaupunki on 3,4 miljoonaa asukasta. Berliini sijaitsee itäisessä Saksassa, ja on merkittävä keskus eurooppalaisen politiikan, kulttuurin ja tieteen. Kaupunki on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Berliini on suosittu matkailukohde ja on historiallisia nähtävyyksiä, ooppera, teatterit, museot, nykyarkkitehtuurin ja gallerioita. Lisäksi pääkaupunki tunnettu festivaaleja. Berliini saa yhdeksän miljoonaa kävijää vuosittain.

Muita suuria kaupunkeja Saksassa, Hampuri , München , Köln , Frankfurt ja Stuttgart .

Frankfurtin kansainvälinen lentokenttä on Saksan suurin lentokenttä. Uusi Berliini Brandenburg International Airport, joka avautuu kesäkuussa 2012, on myös yksi maan vilkkain. Lentoasema on laajentaa nykyisen Berliinin Schönefeldin lentokentälle.