Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Ruotsi

Ruotsi matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ruotsi. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ruotsi

Autovuokraamo Ruotsi

Autovuokraamo Ruotsi

Ruotsi on itäosassa Skandinavian niemimaa, joka rajoittuu Norjan länsi-ja Suomen koillisessa.Ruotsissa on 9,4 miljoonaa asukasta (2011). Maassa on yhteys Tanskaan Lounais kautta 16 km pitkä “Juutinrauman silta”, joka koostuu silta ja tunneli tilat rautateiden ja moottoriteiden Malmön ja ​​Kööpenhaminan .

Ruotsissa on merirajoilla Virossa , Latviassa , Puolassa , Saksassa ja Venäjällä , ja on myös rantaviivaa päin Skagerrakin, Kattegatin ja Öresund lännessä, Itämeren eteläpuolella ja Pohjanlahden ja Perämeren idässä.

Suuria saaria Gotlannin ja Öölannin Itämeren kuuluu myös Ruotsiin.

Ruotsi on jaettu 3 eri maasto: Pohjois-Ruotsissa Highlands – missä maan korkein vuori Kebnekaise on (2111 m), välillä Ruotsin alanko – joidenkin Ruotsin suurimpia järviä – myös Vänern ja Vättern ja sørsvenske Highlands ja Scania – jotka ovat enimmäkseen metsää tasaisella maaseudulla.

Ruotsin pääkaupunki on Tukholma , joka sijaitsee itärannikolla Itämeren.Tukholma on suurin kaupunki, jossa noin 1,4 miljoonaa asukasta, ja se on myös Ruotsin tärkein poliittinen ja taloudellinen keskus. Tukholma on suuri ostos-ja kulttuuripalvelut sekä useita historiallisia nähtävyyksiä.

Muita suuria kaupunkeja Ruotsi, Göteborg , Malmö , Uppsala, Linköping , Västeråsissa ja Örebrossa.

Maan tärkein lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä Tukholma – Arlanda , mutta Airport Gothenburg – Landvetter , lentokenttä Tukholma – Skavsta ja Malmön lentokenttä on vilkasta.