Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Romania

Romania matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Romania. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Romania

Autovuokraamo Romania

Autovuokraamo Romania

Romania on tasavalta, oli 22,2 miljoonaa asukasta (2010), joka sijaitsee Kaakkois-Euroopassa – erityisesti Mustanmeren.Maa on yhteistä rajaa Moldovan Ukraina , Unkarissa , Serbiassa ja Bulgariassa .Romanian pääkaupungista on Bukarest , mikä on noin 2 miljoonaa asukasta (2010).

Muita suuria kaupunkeja Romaniassa Iasi (322000 asukasta), Cluj-Napoca (318000 asukasta), Timosoara (317700 asukasta), Constanta (310000 asukasta) ja Craiova (303 000 asukasta).

Romania on suuri maa, jossa on paljon vuoria, ja siksi on vaihteleva ilmasto. Keskeisellä paikalla eteläosassa Karpaattien – tai transsilvanske Alpit – kuten sitä kutsutaan. Muuten maa on suhteellisen mäkinen, sekoitus kukkuloita ja tasankoja.

Jäljelle jää joukko kulttuurin muistomerkkejä antiikin kreikan bykolonier, mikä on jännittävää nähtävyyksiä matkailijoille kiinnostunut historiasta. Pelit olivat suosituimpia nähtävyyksiä pääkaupungissa Bukarestissa, esimerkiksi entisen diktaattorin Nicolae Ceausescun gigantomane parlamentin Palace. Myös Mustanmeren rannikolla tarjoaa houkuttelevia rantoja ja ylellinen lukien kaupungin Mangalia, jossa on erillinen kreikkalainen ulkonäkö.

Tärkein lentokenttä Romanian Henri Coandan kansainväliseltä lentokentältä , joka sijaitsee 16 km pohjoiseen keskustasta Bukarestin .