Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Pariisi Orly Lentokenttä

Pariisi Orly Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pariisi Orly Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pariisi Orly Lentokenttä

Autovuokraamo Pariisi Orly Lentokenttä

Autovuokraamo Pariisi Orly Lentokenttä

Pariisi Orly Airport (ORY) – Aéroport de Pariisi-Orly – sijaitsee 15 kilometriä etelään Pariisin keskustasta .Siinä on kaksi terminaalia, yksi kotimaan lentojen ja yksi ulkomainen lentoja. Lentoasema palvelee yli 26 miljoonaa matkustajaa vuodessa, mikä tekee siitä Ranskan toiseksi vilkkain.

Orly on ensisijainen vastuu alueellisen liikenteen ja Pariisin – mutta myös lennot tänne useita kansainvälisiä kohteisiin eri puolilla maailmaa.

Välisen Orlyn ja Pariisi on erittäin hyvä. Käyttämällä yhdistelmä juna / metro on jatkuva yhteys. Jos haluat bussi, myös hyvät. Etäisyys on myös hallittavissa taksilla.

Jos haluat vuokrata auton, he tunnustettu kansainvälinen vuokra virastot, kuten Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt toimistot lentokentällä.

On olemassa useita ravintoloita Pariisin Orlyn lentokentälle, ja lisäksi siellä on useita kauppoja ja muita palveluita täällä – mukaan lukien business center, internetyhteys, ja pankki / valuutanvaihto.

Lähin hotelli on Hotel Air Plus, joka on aivan lentokentän. Tämän lisäksi, ma 12.10 hotellit valita sisällä 5 km säteellä.