Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Nizza

Nizza matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nizza. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nizza

Autovuokraamo Nizza

Autovuokraamo Nizza

Nizza sijaitsee Ranskan Rivieralla (Côte d’Azur) ja on noin. 350000 asukasta (2010). Jos arvioidaan lähiöissä, kulkee väestö kaupunkiseudun yli 1 miljoona. Nizza on suosituin ranskalainen turistikaupunki jälkeen Pariisi ja vastaanottaa matkailijat joukoittain vuonna.

Se oli kauppapaikka ja roomalainen sotilas post täällä jo pre-Christian kertaa, ja aikana Rooman aikakaudella, tämä oli pieni kaupunki.

Sen historia on jo vuosisatojen ajan ollut myrskyisä, ja useita kertoja se on hoitanut italialaiset (valtion Piemonte). Kaupunki kutsutaan jatkuvasti Nizza Italian

Sen lisäksi, että Nizzan suosittu loma-ja rekreasjonsby matkailijoita kaikkialta Euroopasta ja Amerikasta, sillä on myös monia ainutlaatuisia nähtävyyksiä tarjota. Ensinnäkin, Vanhakaupunki (Vieille Ville) mainitsi – hurmaava “sydän”, jossa on kapeita mukulakivikatuja ja pieni tiilirakennus on säilyttänyt keskiaikaisen luonteen. Täällä voit nauttia elämän pieniä, viihtyisiä ravintoloita ja vierailla joitakin niistä monista kukoistava katu Torit.

Naapurustossa on arkkitehtonisia helmiä kuten barokki katedraali “St. Réparate” alkaen 1600 ja vakaa vanha palatsi “Palais Lascaris”, kuten sisältää paljon mielenkiintoisia ja taideteollisuus (freskoja, kattokruunut, maalauksia, posliinia, jne.). Toinen upea rakennelma on nähdä se, on “Le Chateau” – kaikkea kokea henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin 92 m korkea kallio että linna sijaitsee. Voit ottaa hissillä ylös, tai – jos olet sovi – nousta portaita ylös.

On myös monia muita nähtävyyksiä kaupungissa, mukaan lukien Matisse-museo, joka esittelee sekä maailmankuulu taidemaalari Henri Matisse elämään ja hänen taiteensa. Tai ehkä vierailu Cours Saleyan kukkatori kiusaa? Siellä voit nähdä, haistaa – tai ostaa – kukkia kaikkiin värejä ja muotoja. Noin kukka markkinoilla on lukuisia ravintoloita, kahviloita ja leivonnaisia.

Ja niin yksi ei voi käydä Nizzassa kokematta maailmankuulu “Promenade des Anglais”, joka on rakennettu vuonna 1800, jonka Englanti rikas. Ranta on identiteetti merkkiaine koko Riviera. On myös ylellisyyttä ravintoloita peräkkäin, ja Promenade on suosittu uimaranta. Vierailu Nizzaan helmikuussa, voi myös kokea perinteinen karnevaali – joka on lähes yhtä kuuluisa kuin vastaavan Venetsia ja Rio.

Lähin lentokenttä on Nizza-Côte d’Azur Airport , joka sijaitsee 6 km lounaaseen kaupungin.