Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Nizza Lentokenttä

Nizza Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nizza Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nizza Lentokenttä

Autovuokraamo Nizza Lentokenttä

Autovuokraamo Nizza Lentokenttä

Nizza Côte d’Azur Airport (NCE) – joka ranskaksi kutsutaan Aéroport Nizza Côte d’Azur – on kyse. 6 km lounaaseen Nizza keskus, ja on tärkein lentokenttä suurin osa turisteja, jotka matkustavat Ranskan Riviera (Côte d’Azur).Lisäksi se toimii kansallinen lentokenttä pieni ruhtinaskunta Monaco .Olemassa on myös oikeita helikopteri yhteyden Nizzan lentokentältä ja Monaco.

Joka vuosi, lentoasema palvelee lähes 10 miljoonaa matkustajaa, mikä on Ranskan kolmas vilkkain. On suoria lentoja useisiin kohteisiin Euroopassa – ja jotkut America – päässä Nizzan Côte d’Azur-lentokentältä.

Se on helppo saada lentokentältä Nizzan keskustasta. Puolen tunnin bussikuljetus lentokentältä rautatieasemalle. Muitakin bussilla vaihtoehtoja. Muussa tapauksessa, voidaan tietysti myös käyttää taksi.

Jos haluat vuokrata auton Nizzassa, useat suuret kansainväliset vuokra virastojen edustettuna täällä – mukaan lukien Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt.

Terminaalirakennus on sekä ravintolat ja baarit – sekä useita kauppoja. Lentoasema voi myös tarjota erinomaiset konferenssi. Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta voit ottaa shuttle bussilla suoraan useita suuria hotelleja ja sen ympäristössä Nizzassa.