Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Puola

Puola matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Puola. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Puola

Autovuokraamo Puola

Autovuokraamo Puola

Puola sijaitsee Koillis Euroopassa Itämeren etelärannalla. Se rajoittuu Saksan, Tšekin , Slovakian , Ukraina , ValkoVenäjältä ja Liettuasta .Väestön arvioidaan 38,2 miljoonaa euroa (2010), josta 1,7 miljoonaa on asukkaita pääoman Varsova .

Muita suuria kaupunkeja Puolassa, Krakova (756600 asukasta), Lodz 753 000 asukasta), Wroclaw (633 000 asukasta), Poznań (561 000 asukasta) ja Gdansk (456000 asukasta).

Suuri osa Puolan sijaitsee Pohjois-Euroopan lavsletten, ulottuu Uralilta itään Alankomaiden lännessä.Etelässä löydämme kuitenkin vuoristoinen Sudeetit ja Karpaattien vuoristossa, jossa korkeimmat huiput ulottuvat muutaman tuhannen metrin korkeudessa. Yli 1000 km pitkä joki Veiksel virtaa maan ja on perinteisesti ollut “elinehto” pääoman Varsova .

Pääkaupunki on yksi suosituimmista turistikohteista Puolassa. Tämä on perinteinen kulttuuri useita museoita, konserttisaleja ja gallerioita. Se on myös vilkas yöelämä ja ostokset kaupunki. Arkkitehtonisesti se on myös mielenkiintoista, ja koko vanha kaupunki on syy Unescon.

Puolan suurin ja tärkein lentokenttä on Varsovan Frederic Chopinin kansainväliseltä lentokentältä , joka sijaitsee 10 km etelään pääkaupungin keskustaan.Toinen lentoaseman raskasta liikennettä on Gdansk Lech Walesa International Airport .