Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Faro Lentokenttä

Faro Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Faro Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Faro Lentokenttä

Autovuokraamo Faro Lentokenttä

Autovuokraamo Faro Lentokenttä

Faron kansainvälinen lentokenttä (FAO) on tärkein lentokenttä Algarvessa vuonna Etelä-Portugalissa .Se sijaitsee 7 km länteen kaupungin Faro .Lentoasema palvelee runsaat 5 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

On olemassa useita yrityksiä, jotka ovat säännöllisiä lentoja täältä useita Euroopan kohteisiin. Monet heistä ovat halpalentoyhtiöitä. Lisäksi huomattava määrä tilauslentoja Faron lentokentälle, mukaan lukien alkaen Oslo ja Tukholma (TUIfly).

On olemassa useita busseja lentokentältä keskustaan ​​Faro. Lisäksi, nopea väylä (Serviço Transrápido), joka kulkee useiden muiden turistinähtävyyksiin pitkin Algarven rannikolla .Vaihtoehtoisesti voit käyttää taksia. Jos haluat vuokrata auto lentokentältä, sinulla on mahdollisuus valita useita kansainvälisiä vuokra virastot – kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt.

Terminaalin remontoitiin ja laajennettiin muutama vuosi sitten, ja tässä löydämme käyttökelpoinen erilaisia ​​ruokailumahdollisuuksia – ja enemmän kauppoja (myös verovapaan myymälän). Yksi on myös pääsy joihinkin pankki-ja postipalvelut – sekä langaton internetyhteys ja käytön kokoustilat, jos tarvitset sitä.

Ei ole hotelleja Faron lentokentälle. Lähin hotelli on Ibis Faro sijaitsee noin. 2 km päässä lentokentältä.