Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Portugali

Portugali matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Portugali. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Portugali

Autovuokraamo Portugali

Autovuokraamo Portugali

Portugali on Iberian niemimaalla Lounais Euroopassa ja rajautuu pohjois-ja itä- Espanjassa .Maan rannikkoa länteen ja etelään Atlantin valtamerelle. Portugalissa on noin 10,7 miljoonaa asukasta (2010).

Pääoman Lisbon sijaitsee lounaaseen maan ja on 475000 asukasta.Lissabon sijaitsee kauniilla pohjoispuolella joen Tejo – noin 15 kilometrin päässä Atlantin valtamerestä.

Muita suuria kaupunkeja Portugali on Porto (235 000 asukasta) ja Amadora (182 000 asukasta).

Luonto Portugalissa on vaihdellut, ja joki Tejo – joka jakaa maan kahteen – merkitsee ero pohjoisen Portugalin vuoristomaisemia ja Etelä-Portugalin tasangoilla. Etelässä matka maiseman uudelleen muutaman korkea harjut, ennen kuin se putoaa uudelleen Portugalin eteläisin alue – Algarve. Lisäksi Manner Portugalin maan myös tulivuoren saaret Azorit ja Madeira Atlantin valtamerellä.

Portugali on hyvin käynyt lomakohde. Monet ihmiset haluavat kokea kulttuuri Lissabon, joka on tunnettu myös monissa museoissa ja jännittäviä historiallisia rakennuksia luostarit ja linnoitukset. Suosituimpia matkailukohteita muuten löytää Algarven rannikolla ja Madeiran saarella.

Portugalin tärkein lentokenttä, Lissabonin kansainväliseltä lentokentältä , joka sijaitsee aivan pääomaa.Muuten Faron lentokenttä Algarvessa ja Madeiran kansainvälinen lentokenttä on Funchal on Madeiran suuret lentokentät monille charteryhtiöitä.