Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Lima

Lima matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lima. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lima

Autovuokraamo Lima

Autovuokraamo Lima

Lima on pääkaupunki Perun ja maan suurin kaupunki – ja noin 8,4 miljoonaa asukasta (2011).

Lima sijaitsee hedelmällinen tasanko on maan länsirannikolla jonka Tyynellämerellä kautta keskustaan ​​kulkee Rio Rimac. Tärkein satama Perussa, Callao, joka sijaitsee 13 km länteen Lima.

Lima perustettiin vuonna 1535 ja on tänään maan hallinnon, talouden ja kulttuurin keskus. Kaupunki on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Yliopiston “Universidad Nacional Mayor de San Marcos” (perustettu 1551) sijaitsee Limassa ja Etelä-Amerikan vanhin.

Historiallinen keskusta Lima on Unescon maailmanperintökohde. Täällä on monia kaupungin nähtävyyksiä – kuten kirkko ja luostari “San Francisco de Asis” alkaen 1546, katedraali (rakennettu vuosina 1535-1625), National Palace ja Presidentinlinna.

Naapurustossa “Barrios Altos” – kuuluu vanha kaupunki – on myös joitakin vanhempia arkkitehtuuria 1500 – ja 1600-luvulla.

Toinen nähtävyyksiin Lima kuuluu “Museo Italialainen taide” – näyttelyn veistoksia, maalauksia ja keramiikkaa esineitä, joita taiteilijat kaikilla alueilla Italia .Kaupungissa on muuten historiallinen museoita, arkeologisten museoiden, luonnontieteellisten museoiden, kasvitieteelliset puutarhat ja nasjoalbibliotek.

Keskeistä kaupunki on myös bullring “Plaza de Acho” 1500-luvulta, ja rannikko ovat moderneja lähiöissä tällaista. Miraflores ja Magdalena del Mar – rannat, hotellit, ravintolat ja yöelämän alueita.

Lähin lentokenttä on Jorge Chavez International Airport, joka sijaitsee 8 km luoteeseen kaupungin.