Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Lima Lentokenttä

Lima Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lima Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lima Lentokenttä

Autovuokraamo Lima Lentokenttä

Autovuokraamo Lima Lentokenttä

Jorge Chavez International Airport (LIM) sijaitsee 8 kilometriä luoteeseen Downtown Lima, palvelevat Perun pääkaupungissa. Lentokenttä on nimetty Espanjan Aeropuerto Internacional Jorge Chavez.

Lima Airport perustettiin vuonna 1960, ja on yksi terminaalirakennuksen. Lentoasema laajennettiin ja kunnostettiin vuonna 2005, ja voitti “Best Airport Etelä-Amerikassa 2010” by Skytrax.

Noin 25 lentoyhtiötä – kuten United Airlines, Taca Peru, KLM, Iberia, American Airlines ja Air France – on suorat lennot moniin kohteisiin, myös Euroopassa. Se on esimerkiksi. Lennot täältä Pariisi ja Amsterdam .

On hyvät julkisen lentoaseman tilojen, ja löydät hyvän valikoiman ravintoloita, kahviloita ja baareja täällä. On myös hyvä ostos lentoasemalla jälkeen Peru Plaza Shopping Center on rakennettu.On noin 20 kaupat (mukaan lukien Duty-free-myymälä). Muita palveluja Lima lentokenttä on pankki, pankkiautomaatit, valuutanvaihto, vastaanotto, matkatoimisto, infopiste, terveyskeskus, internetyhteys ja hierontasalonki.

Lähellä terminaalirakennuksen on 4 tähden hotelli “Ramada Costa del Sol Lima Hotel” – joka voi tarjota vierailijoille uima-allas, business center, kylpylä ja kauneushoitola.

Liikenneyhteydet lentokentältä keskustaan ​​Lima koostuu bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Lima, useita autovuokraamojen niiden oksat lentoasemalla – kuten Budget, Dollar ja Hertz.