Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Peru

Peru matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Peru. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Peru

Autovuokraamo Peru

Autovuokraamo Peru

Peru on maa, joka sijaitsee länsipuolella Etelä-Amerikan Tyynenmeren. Peru rajojen Ecuador ja Kolumbia pohjoisessa, Brasilia ja Bolivia itään, ja Chile etelässä.Väestö on 30 135875 (2012) asukasta.Kuten useimmat Etelä-Amerikan maiden on virallinen kieli espanja. Pääoma on Lima ja Inca Empire sai Heartland nykypäivän Perussa.

Peru on monipuolinen ja jännittävä maassa vierailla. Maassa on suuri arkeologinen perintö esikolumbiaanista kulttuureista, etenkin Inkojen valtakunta, ja monet niistä Unescon maailmanperintökohde. Se kuuluisin nähtävyys on Machu Picchu, tunnetaan kadonnut kaupunki Inkat, joka on esikolumbiaanista Inca kaupunki 2200 m vuoristossa Urubambadalen. Machu Pichu luettelossa maailman uusia ihmeitä lientä.

Peru on suuri keittiö, jossa yksi erikoisuuksista on ceviche. Se on myös kauniit maisemat vaihtelevat rannikolta majesteettinen Andien vuoristossa, joka kulkee läpi maan luoteesta kaakkoon. Idässä Amazonin sademetsä.

Espanjalaiset valloittivat Perun 1531-33 ja perusti Viceroyalty joka sisälsi suurimman osan Etelä-Amerikan siirtomaita.Peru julistettiin itsenäiseksi tasavallaksi vuonna 1821.

Pääoman Lima on portti maahan. Historiallinen keskusta on kaunis siirtomaa rakennukset on ilmoitettu maailman kulttuuriperintöä. On museoita, valmiiksi latinalaisamerikkalainen arkeologisia kohteita kuten Caral, ja monenlaisia ​​kulttuuri ja rikkaat perinteet.

Cuzco oli suurin kaupunki ja pääkaupunki Inca Empire, on erittäin suosittu kohde.

Toinen must on Titicaca on korkein purjehduskelpoisten järvi maailmassa 3812 metriä

Vuonna lähellä Chiclayo tehdään upeita arkeologisia löytöjä ennen inkojen kuin Herra Sipan on Huaca Rajada ja pyramideihin Túcume.

Kaupunki Arequipa, Colca Valley tunnetaan “Valkoinen kaupunki” sen kauniita siirtomaa-arkkitehtuuri, kirkkoja ja luostareita rakennettu valkoinen kivi, joka on ainutlaatuinen alue.

Jorge Chavez International Airport on 14 km päässä keskustasta Lima .

Destinasjoner