Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Norja

Norja matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Norja. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Norja

Autovuokraamo Norja

Autovuokraamo Norja

Norja on länteen Skandinavian niemimaalla, ja on noin 4,9 miljoonaa asukasta (2011). Saaristo Huippuvuoret ja Jan Mayen saari Pohjois-Atlantin kuuluu myös Norjaan. Se rajoittuu idässä Ruotsissa ja Suomessa sekä Venäjän federaation in koillisosassa alueella.Norja ympäröi meri pohjoisessa, lännessä ja etelässä Barentsinmeren, Norja, Pohjanmeri ja Skagerrak.

Norja on jaettu viiteen alueeseen – Itä, Etelä, Länsi-Norjassa Trøndelagin ja Pohjois Norja.

Norja on pitkä ja vuoristoinen maa suuria korkeuseroja – ja korkein huippu on huippu – joka mittaa 2469 m Norja on myös suuri patio rannikko riuttojen lukuisia suuria ja pieniä saaria, ja Länsi maisema koostuu syviä vuonoja ympäröivät jyrkät vuoret. Trøndelag on enemmän aaltoileva maisema, ja Pohjois-Norjassa on sekä leikkaus maatila-ja vuoristoalueilla. Pisimmälle pohjoiseen Finnmarkissa maisema koostuu pääosin tasainen tasangoilla.

On 8 eri paikkakunnalla Norjassa, joka on Unescon maailmanperintökohde ja houkuttelee monia matkailijoita. Tämä on Bryggen Bergen (vanha hansakaupunki puurakennukset), Urnes sauvakirkko peräisin 1140, kaupungin Røros , kaiverruksia Alta, Vega Islands Nordland, Struven Hammerfestissa, Geiranger Fjord enemmän ja Romsdalin ja Nærøyfjord läänissä.

Oslo on pääkaupunki ja suurin kaupunki – noin 607000 asukasta (2011).Oslo on pää Oslonvuonolle ja on useita suosittuja nähtävyyksiä – myös pääkatu Karl Johans Gate, Royal Palace, Frogner Park, Big Ben, Viking Ship Museum, National Gallery ja Opera House.

Norjan tärkein lentokenttä on Oslon lentokenttä – Gardermoen sijaitsee 60 km koilliseen pääkaupunki.Muu tärkeimmillä kansainvälisillä lentokentillä Bergen Airport – Flesland , Stavanger – Sola ja Trondheim Airport – Værnes .