Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Namibia

Namibia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Namibia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Namibia

Autovuokraamo Namibia

Autovuokraamo Namibia

Namibia on maa lounaisosassa Afrikan, Atlantin rannikolla. Maassa on yhteinen raja Angolan, Sambian , Botswana ja Etelä-Afrikka .Vuoteen 1990, Namibia osa Etelä-Afrikkalainen tasavalta. Namibia kattaa alueen 825418 km ², noin 2,1 miljoonaa asukasta (2010), maa on suhteellisen harvaan asuttu. Pääoma Windhoek on noin 315000 asukasta.

Muita merkittäviä kaupunkeja Namibian Walvis Bay, Keetmanshoop, Luderitz ja Swakopmund. Maisema on enimmäkseen kuiva ja hallitsevat autiomaat, savannien ja vuoret, jossa korkeimmat huiput saavuttaa jopa hieman yli 2300 m

Niistä ihmeitä Namibian tulee olla yli 100 vuotta vanha Etoshan kansallispuisto mainittu. Toinen suosittu matkailukohde on Twyfelfontein vuonna Kunene alueella. On suuri kivi kaiverrettu noin 2000 merkkiä, joka on päivätty aikana useita tuhansia vuosia –   alkaen ca. Vuoden 1000 jKrKr. ja edelleen historiaan. Suosituin turistinähtävyys pääkaupunki Windhoekin on vanha linnoitus alkaen 1800-luvun lopulla. On myös Namibian National Museum itse.

Namibian tärkein lentokenttä on Hosea Kutako International Airport , joka sijaitsee 5,4 mil itään pääkaupunki.