Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Montenegro

Montenegro matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Montenegro. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Montenegro

Autovuokraamo Montenegro

Autovuokraamo Montenegro

Montenegro on maa Balkanin sijaitsee Adrianmeren. Sen rajanaapureita Kroatia ja Bosnia ja Hertsegovina pohjoisessa, Serbia ja koilliseen, Kosovo itään ja Albanian etelään. Väestöstä on 625266 (2011) asukasta ja se on pääkaupunki Podgorica. Virallinen kieli on Montenegron oikeastaan ​​samaa kieltä kuin Serbian, Kroatian ja Bosnian.

Montenegro allekirjoitti vuonna 1918 serbit, kroaatit ja slovenialaiset valtakunta, joka vuodesta 1929 oli nimeltään Jugoslavian. Kun Jugoslavian hajoamisen vuonna 1992, Montenegron ja Serbian yhdessä Jugoslavian liittotasavallan (“paisti Jugoslavia”), joka vuonna 2003 muutti nimensä Serbia ja Montenegro. Vuonna 2006 siitä tuli itsenäinen. Montenegro oli ainoa tasavallan entisen Jugoslavian jotka tukivat Serbia sotien aikana 1990-luvulla.

Montenegro on viime vuosina poliittisen vakauden on uudelleen löytänyt matkailijoita kaikkialta maailmasta sen henkeäsalpaavia vuoristomaisemia, dramaattinen rannikko, historiallisia monumentteja ja kaunis aidattuja kaupungeissa. Montenegron rannikko on yhtä kaunis kuin enemmän kuuluisa naapurimaiden Kroatia .

Keskiaikainen kaupunki Kotor Bay of Kotor on dramaattinen sininen kalliolla menee oikealle alas siniselle merelle. Täällä on Pyhän Trifon katedraali peräisin 1100-kirkko Pyhän Luukkaan ja Pyhän Nikolauksen ortodoksinen kirkko.

Linnoitettu kaupunki Budva kauniine rantoineen on Montenegron suosituin matkailukohde. Vanha kaupunki sijaitsee idyllisellä sijaitsee pienellä niemimaalla, ja kapeita, mutkittelevia katuja sijaitsee useita historiallisia rakennuksia, kirkkoja ja pieniä aukioita. Niistä mielenkiintoisin on Pyhän Johanneksen kirkko 500: n ja Santa Marija de Punta 700-luvulla.

Takamailla Montenegron on ominaista syvät jokilaaksot, jossa Tara puutetta Euroopan suurin ja syvin jokilaaksoon. Aivan kaakkoon kohti Albania ja Kosovo ovat vuorten yli 2500 metriä, jossa jäänteitä jääkauden muokkaamat järvet aikana muodostunut jääkauden.

Maassa on monia kirkkoja ja luostareita, etenkin Serbian ortodoksinen luostari Ostrog arvoinen.

Podgorica Airport on Montenegron tärkein kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee 12 km etelään Podgorica.

Tivat Airport Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin TIVA rannikolla ja 20 km päässä Budvan.Täällä menee tilauslentoja useisiin Euroopan kohteisiin kesän aikana.

Destinasjoner