Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Monaco

Monaco matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Monaco. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Monaco

Autovuokraamo Monaco

Autovuokraamo Monaco

Monaco, ruhtinaskunnan ja maailman toiseksi pienin valtio, joka sijaitsee Ranskan Rivieralla (Cote d’Azur) – MAO Ranskan sisällä rajojen. Maa koostuu pääasiassa kaupunkialueella. Monaco on, sen hyvin vaatimattomia alueella vain 2 km ², yksi tiheimmin asutuista maista. Väestö on noin. 30000 (2010).

Monaco on lähes kokonaan kaupunkialueen joka on pääkaupunki on sama nimi. Alue on jaettu neljään piirit (“quartiers”), Monaco-Ville (Old Town), La Condamine (satamaan), Monte Carlo ja Fontvieille.

Monte Carlo on arvostetuin ja tunnetuin alueella Monaco, tunnettu kasino ja muodikas rantoja.Glamour tekijä Monte Carlo on erittäin korkea. Suuri osa maailmankuulun kisan Monacon Grand Prix tapahtuu Monte Carlo.

Pienen maan on kaksi virallista kieltä: ranska ja Monacon – muinainen paikallinen kieli kuuluvat samaan kielikuntaan kuin Ranskan ja Italian.

Monaco ei ole lentokentällä. Lähin suuri lentokenttä on Nizza-Côte d’Azur International Airport vuonna Ranskassa .Se on hieman yli 20 kilometriä lounaaseen Monaco.

Destinasjoner