Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Meksiko

Meksiko matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Meksiko. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Meksiko

Autovuokraamo Meksiko

Autovuokraamo Meksiko

Meksiko on eteläisin maa Pohjois-Amerikassa, jonka pinta-ala lähes 2 miljoonaa km ². Se on rantaviivaa lännessä Tyyni valtameri ja idässä Meksikonlahdella ja Karibian.   Maassa on yhteinen raja Yhdysvallat   pohjoiseen ja Guatemala ja Belize kaakossa.Se on hieman yli 112 miljoonaa asukasta (2010) Meksikossa. Noin 20 miljoonaa ihmistä asuu ja pääkaupunkiseudulla Meksiko City   (Noin 9 miljoonaa itse kaupunki).Maan korkein huippu on tulivuori Pico de Orizaba.

Muita suuria kaupunkeja Meksiko: Guadalajara (4,4 miljoonaa pääkaupunkiseudulla), Monterrey (4000000), Puebla (2,7 miljoonaa), Toluca (1,8 miljoonaa), Tijuana (1700000) ja Leona (1,6 miljoonaa).

Meksiko on maa, joka on hyvin rikas löytöjä antiikin aikoina. Niistä edelleen vanhan aztekerkulturen löydämme säätämästä Pyramid of the Sun on antiikin Teotihuacan. Se on päivätty 200-luvulla. On myös enemmän antiikin perintö – myös pyöreä pyramidi Cuicuilco ympäri vuoden 300 eKr.Kr.

Maisema ja ilmasto Meksikossa on hyvin monimuotoinen, mistä kuiva, aavikon kaltainen maisema pohjoisessa trooppisten sademetsien etelässä. On myös huomattava vuoristoalueilla, jossa korkein huippu, Pico de Orizala, ulkonevat 5   700 metriä merenpinnan yläpuolella.Olennaista, vesi-rikas joki Rio Bravo / Rio Grande tyhjentää osaksi Meksikonlahdella muodostaen välinen raja Meksikon ja Yhdysvaltojen.

Meksikon tärkein lentokenttä on Benito Juarezin kansainvälistä lentokenttää , joka sijaitsee pääkaupunki Meksiko City .Toinen suuri lentokenttä on Hermanos Serdán International Airport lähellä kaupungin Puebla.