Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Marokko

Marokko matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Marokko. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Marokko

Autovuokraamo Marokko

Autovuokraamo Marokko

Marokko valtakunta sijaitsee etelään Afrikkalainen mantereella. Maassa on rantaviivaa päin Atlantin valtameren länteen ja Välimerelle pohjoiseen. Muuten, Marokko on yhteinen raja Algerian ja Länsi-Saharan, joka on ollut Marokon miehityksen vuodesta 1976. Marokko on yhteenlaskettu väkiluku on noin 31,6 miljoonaa euroa (2010).

Pääoman Rabat on 1,7 miljoonaa asukasta, kun taas maan suurin kaupunki, Casablanca , väkiluku on 3,1 miljoonaa euroa.Muita kaupunkeja yli miljoona asukasta, Marrakech ja Fes .Suurimmat kaupungit ovat Tangier (jossa voi nähdä salmen Gibraltarin Espanjaan ) ja kylpyläkaupunki Agadir Atlantin rannikolla.

Maisema Marokko hallitsee kaksi suurta vuoristot – Rif vuoret pohjoisessa Välimereen ja Atlasvuoret joka ulottuu vinosti lounaasta koilliseen. Kohti Atlantin rannikolla on suhteellisen tasainen.

Tärkeimpiä nähtävyyksiä Marokko on ikivanha kaupunginosaa – Medina – joka on muun muassa in Marrakech ja Fes sen jännittäviä markkinoita, myyjäisiä ja kapea, sokkelo kaltainen kaduilla.Markkinat Fes on yksi suurimmista lajissaan, ja on siksi myös Unescon maailmanperintökohde. Muuten, se on enemmän suosituimmista lomakohteista Atlantin valtameren, Agadir mikä on suosituin rantalomakohde.

Marokon tärkein lentokenttä on Mohammed V International Airport Casablanca .Muita tärkeitä lentoasemia ovat Ibn Batouta International Airport Tangier ja Menara International Airport Marrakech.