Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Malesia

Malesia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Malesia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Malesia

Autovuokraamo Malesia

Autovuokraamo Malesia

Malesia on maa Kaakkois-Aasiassa, joka sijaitsee osittain niemimaalla Aasian mantereella ja osittain pohjoisen kolmanneksen Borneon saarella. Se on liittovaltio, joka koostuu kolmestatoista toteaa. Pääoma Kuala Lumpur Sijaitsee luoteeseen mantereen.Useat pienet saaret kuuluvat myös maahan.

Sen rajanaapureita mantereella Thaimaa   pohjoisessa ja saaren Singaporen etelässä, jossa on sillan.Borneo on rajansa Brunei pohjoisessa, ja Indonesia etelässä.Malesia on sekoitus modernia maailmaa ja kehitysmaan tekee jännittävä kohde.

Väestöstä on 28859154 (2011) asukasta.Malesia on monikulttuurinen yhteiskunta. Vaikka Malays muodostavat 52% enemmistön, on olemassa myös 27% Kiinan, 9% Intian ja sekalaiset ryhmittymä 13,5% “muut”, ja 12% alkuperäiskansojen (Orang Asli). Siksi on myös runsaus uskontoja ja uskontojen, islamin, kristinuskon, buddhalaisuus, taolaisuus, hindulaisuus, Sikhiläisyys ja jopa shamanismin kartalla. Maa on ollut sekä Portugalin ja Britannian siirtomaa. Se itsenäistyi Britanniasta vuonna 1957.

Malesia on tunnettu sen monimuotoisuuden. Noin kaksi kolmasosaa maan kuuluu sademetsä, osa metsän on 130 miljoonaa vuotta vanha.

Taman Negara National Park on yksi vanhimmista sademetsien maailmassa. Se on massiivinen puita, vesiputouksia ja on paratiisi uhanalaisten lajien, kuten Aasian norsu, tiikeri, leopardi ja sarvikuono. Sen 4095 metrin, Mount Kinabalu, korkein vuori Borneon. Tioman Island on pieni saari sijaitsee pois itärannikolla Malakka. Saarta ympäröi lukuisia valkoisia koralliriutat, joten se paratiisi sukeltajille. Malesian kuuluisin lomakohde, Langkawi, saaristo 99 saarta. Suosituimmat rannat ovat yksi länsirannikolla, jossa laaja valikoima ravintoloita ja yöelämän.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on Petronas Towers Kuala Lumpurissa, kaksoistornit at 403 metriä, joka oli maailman korkeimpia rakennuksia, kun ne valmistuivat vuonna 1998, ja säilyttää tämä asema vuoteen 2004. Ne ovat osoitus Malesian islaminuskoa.

Malesia on kahdeksan kansainvälistä lentokenttää. Suurin on Kuala Lumpur International Airport sijaitsee 80 km ulkopuolella Kuala Lumpur .