Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Makedonia

Makedonia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Makedonia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Makedonia

Autovuokraamo Makedonia

Autovuokraamo Makedonia

Makedonia on sisämaavaltio sijaitsee keskeisellä Balkanin niemimaalla Kaakkois-Euroopassa. Maan rajojen Albania länteen, Serbia ja Montenegro pohjoisessa, Bulgaria itään ja Kreikan etelään

Makedonia kuului Jugoslavian vuodesta 1944 ja julisti yhdessä muiden Balkanin maiden itsenäisyyden vuonna 1991. Se liittyi Yhdistyneiden Kansakuntien vuonna 1993. Maan asukasluku on 2   058532 (2011) asukasta.Virallinen kieli on Makedonian ja maan pääkaupungissa Skopjessa.

64,7% väestöstä kuuluu Makedonian ortodoksisen kirkon. Muslimit muodostavat 33,3% väestöstä, ja maa on viidenneksi suurin osuus muslimeista Euroopassa. Maa oli vakavasti horjuttaa Kosovon sodan vuonna 1999, jolloin arviolta 360000 albaanien Kosovon pakolaisille pakeni maasta.

Makedonia on yksi Euroopan viimeinen Tuntematon maa, luonnollinen paratiisi vuoria, järviä ja jokia. On kolme kansallispuistoa, Mavrovo, Galicican ja Pelister, ja yli 50 järveä ja kuusitoista vuoria korkeampi 2000 m

Niistä historiallisia raunioita ja idylliset kylät, jotka ovat pysyneet lähes muuttumattomina vuosisatoja, elämä liikkuu eri tahtiin. Maa edustaa Balkanin kiehtova sekoitus Makedonian, Albanian, Turkin ja Välimeren vaikutteita.

Paikat, jotka ovat vierailun arvoisia pääkaupungissa, linnoitus Kale vanhassakaupungissa Skopjen tärkeä symboli kaupungin. Hieman alle se on kaunis vanha basaari, jossa on paljon kahviloita ja ravintoloita. Muita nähtävyyksiä ovat St. kylpylät kirkko 1600, että on hyvin erikoinen arkkitehtuuri, koska se oli kiellettyä tehdä Christian monumentteja korkeampi kuin muslimi. Rakennettu Kurshumli on esimerkki maallisen islamilaisen arkkitehtuurin. Alkaen kuuluisa Stenbro saada yksi yli pääaukiolla “Makedonia”, jossa 22-metriä korkea patsas antiikin Makedonian johtaja Aleksanteri Suuri   ja suurin ostoskeskus kaupungin “ГТЦ” sijaitsee.Muita kiinnostavia kohteita ovat Memorial House Äiti Teresa ja vuosituhannen Cross päälle vuoren Vodno. Rajat on 66 metriä ja se on suurin risti koskaan rakennettu.

Skopje “Aleksanteri Suuri” Airport on 17 km kaakkoon keskustasta. ja toinen Ohrid “St. Paul apostoli Airport” (OHD).

Destinasjoner