Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Liettua

Liettua matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Liettua. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Liettua

Autovuokraamo Liettua

Autovuokraamo Liettua

Liettuan tasavalta sijaitsee Kaakkois rannalla Itämeren maantieteellisellä alueella Baltiassa. Maa on yhteistä rajaa Latvian , Valko-Venäjän, Puolan ja Venäjän (Kaliningradin alue).Liettua on alueen 65300 km ² ja sen väkiluku on noin 3,4 miljoonaa (2010).

Pääkaupunki ja suurin kaupunki on Vilna , joka on noin 540000 asukasta.Suurimmat kaupungit ovat muuten Kaunas ja Klaipeda .Virallinen kieli Liettuassa on liettua, joka on sukua kielen naapurimaassa Latviassa.

Maisema LiTu on pääasiassa tasainen ja rannikolla hallitsee jokisuistoissa ja moreeneista. Varsinkin etelässä on metsiä, mikä koostuu pääasiassa mäntyä.

Monet maan suosituimmista nähtävyyksistä ovat keskittyneet ja Vilnan ympäristössä, joka vuonna 2009 oli asema Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Kaupungin keskusta on, koska se on hyvin säilynyt historiallinen arkkitehtuuri, julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1994.

Liettuan tärkein lentokenttä, Vilnan kansainväliselle lentokentälle , joka sijaitsee 7 km etelään pääkaupunki.