Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Libanon

Libanon matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Libanon. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Libanon

Autovuokraamo Libanon

Autovuokraamo Libanon

Libanon on maa Lähi-idässä sijaitsevat Välimerellä ja rajautuu Syyria pohjoisessa ja idässä, ja Israel etelään.Libanon on yksi viidestätoista maasta, jotka kutsutaan “kehto ihmiskunnan!. Kotiin 4143101 (2011) asukasta maassa, ja sen pääkaupunki on Beirut .Useimmat puhuvat arabiaa, mutta Ranska on myös käytetty laajalti. Kaikki tie-ja katu merkit ovat teksti arabiaksi ja ranskaksi.

Huolimatta siitä, että Libanon on suhteellisen pieni maa, on suuria ilmaston vaihteluja hedelmällinen maaseutu pitkin Middelhavlet kuivua arojen ilmastoon. Maa on vuoristoinen, ja kaksi vuoristot Libanonin ja Anti-Libanonin on huiput noin kolmetuhatta jalkaa joka on luminen talvi.

Ennen Libanonin sisällissodan (1975-1990), maa koki ajan suhteellisen rauhallinen ja hyvinvoinnin vetämänä matkailu, maatalous ja pankki. Se houkutteli paljon turisteja, niin että pääoma Beirut kutsuttiin ” Pariisin Lähi-idässä. ”

Vanavedessä Israelin perustamista vuonna 1948, on ollut monia konflikteja Lähi-idässä. Vuonna 1975 sota puhkesi välillä Länsi- Israel -ystävällinen kristittyjä ja radikaalien muslimien ryhmien maassa.Vuosina 1978 ja 1998, Norja YK-joukkojen Etelä-Libanonissa osana YK: n rauhanturvajoukkoja Libanonissa (UNIFIL) ja (UNTSO).

Levottomuudet on vaikuttanut matkailuun, mutta se alkaa nyt jälleen piristyä. Vuonna 2009 rankingissa New York Times Beirut yläosassa alkuun kohteisiin kaikkialla maailmassa, koska sen ainutlaatuinen yöelämä ja vieraanvaraisuus.Libanonin monipuolinen väestö, joka koostuu eri etnisten ja uskonnollisten ryhmien on osaltaan maan festivaaleja, musiikkityylejä ja kirjallisuuden sekä erinomaista ruokaa.

Tärkeimmät kohteet, jotka ovat UNESCOn rauniot Anjar sijaitsee Bekaan laaksossa. World Heritage List myös Byblos on idyllinen kaupunki Välimerellä. Kun historia vuodelta 8000, 7000 FNZ on Babylos pidetään vanhin jatkuvasti asuttu.

Museot että kannattaa käydä Beirut National Museum näyttelyesineitä noin 100000 esineitä, monta esihistoriasta ja keskiajalla. Gibran museo oli alun perin luostari Bsharri, muutettiin museoksi kunniaksi maan maailmankuulu taiteilija, kirjailija, runoilija ja teologi Gibran Khalil Gibran (1883 – 1931)

Beirut-Rafic Haririn kansainvälinen lentoasema , aiemmin Beirutin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee 9 km: n päässä Beirutin ja ainoa toiminnassa kaupallinen lentokenttä maassa.